Soha nem tudok úgy elmenni az ilyen csodálatos rózsák mellett, hogy ne bámulnám meg azokat.
Eddig mindig azt hittem, hogy biztos valami oltáson vagy génmanipuláláson esnek át ezek a rózsák, míg valamelyik rá nem jöttem, hogy ez nem igaz.
Ha te is kíváncsi vagy, hogy hogy készül olvass tovább, de előtte lájkold a blogot a facebook-on, ha tetszik.
Amire szükségünk lesz:
Fehér rózsák
Olló
Kicsi edények (szerintem inkább lufik)
Befőttes gumi (ha a lufis verziót választjuk)
Ételszínezékek
A rózsa szárát az ollóval vágjuk fel annyi részre, ahány színt szeretnénk adni a rózsának.
Kis edényekbe keverjük el az ételszínezékeket vízzel, majd a rózsaszár minden egyes felvágott részét helyezzük bele egy-egy edénybe, éppen ezért nagyon kis méretű edényeket (feles poharakat mondjuk) használjunk, amiket szorosan egymás mellé helyezünk, vagy erre jött nekem az az ötlet, hogy öntsük át a színeket lufikba, amiket befőttes üveggel a rózsaszár darabjaira rögzítünk, így tegyük bele egy vázába és ha elérte a kívánt színt, akkor szedjük le róla a lufikat.
Na milyen ötlet?
Ezt meg kell csinálnom