Csináld magad: gyümölcstál csokiból

Már olyan rég volt konyhai ötlet, hogy ma mindenképp valami szuper konyhai ötletet szerettem volna nektek hozni.

Amikor megláttam a könyvjelzőim között ezt a szuper ötletet nem hittem el, hogy eddig ezt miért nem osztottam meg még veletek!

Ezen most már kár rágódni! Tessék itt van!

A vendégeid biztos oda lesznek meg vissza a gyönyörtől meg a döbbenettől, ha mondjuk desszertnek egy ilyen menő csokitálban kapják a gyümölcsöt.

Valentin napi romantikus vacsorához például lehetne romantikusabb desszertet készíteni, mint egy ilyet tele eperrel?

Ha tetszenek az ötleteim lájkold a blogot a facebook-on, hogy biztosra ne hagyd ki a következőt sem!

Alapanyagok:

Lufi

Fehér- és barna csoki

Tál

Ragasztószalag

Kancsó

Gyümölcsök

A lufit fújjuk fel, tegyük bele egy mélyebb tálba, majd a szélét ragasztószalaggal rögzítsük a tálhoz.

Olvasszuk meg a csokikat.

A csokikat kancsóból csorgassuk lufira.

Először a barna majd a fehér csokit.

Tedd hűtőbe!

Ha megdermedt csorgassunk rá további rétegeket.

Tegyük vissza a hűtőbe.

Ezt annyiszor ismételjük, amíg elég vastagnak, erősnek nem találjuk a tálunkat.

Ha megdermedt fordítsuk fejjel lefelé.

Szúrjuk ki a lufit.

Ha mindent jól csináltunk a lufi leeresztett, de a tál egyben maradt!

Szedjük ki a lufit a közepéből.

Töltsük meg friss szeletelt gyümölccsel!

Forrás

Tovább a blogra »